Steinetinden 509 moh

Steinetinden ligger mellom Steine og Stamsund i Lofoten. Steinetinden har veldig god sti og enda bedre utsikt. Turen er ukomplisert og man får med seg Mannfallet på kjøpet. Her er turbeskrivelsen fra turen vår til Steinetinden. Fortsett å lese «Steinetinden 509 moh»

Himmeltinden 931 (962) moh

Himmeltinden eller Himmeltindan er den høyeste toppen på Vestvågøy i Lofoten og byr på både god sti og førsteklasses utsikt. På det høyeste punktet er det et radaranlegg og de fleste stopper på fortoppen på 931 moh. Her er turbeskrivelsen fra turen vår til Himmeltinden. Fortsett å lese «Himmeltinden 931 (962) moh»

Mannen 400 moh

Mannen er en av de mest populære toppene i Lofoten og med mindre du har levd under en stein uten Instagram har du garantert sett bilder av Hauklandstranda fra toppen av Mannen. Her er turbeskrivelsen fra turen vår til Mannen. Fortsett å lese «Mannen 400 moh»

Higravtinden 1148 moh

Higravtinden er den høyeste toppen i Lofoten og ble førstegangsbesteget den 4. august 1901 av Hastings, Collie, Priestman, Wooley og Hogrenning. Den siste biten til det høyeste punktet er bratt klyving, mens fortoppen som er to meter lavere er betydelig enklere. Higravtinden gikk høyt inn på listen over de fineste turene jeg har gått. Her er turbeskrivelsen fra turen vår til Higravtinden. Fortsett å lese «Higravtinden 1148 moh»

Blåtinden 621 moh og Djevelporten

Blåtinden er en godt besøkt topp som er lett tilgjengelig fra Svolvær. Blåtinden lar seg enkelt kombinere med en tur til Fløya og/eller Djevelporten og man kan også fortsette mot Tuva i nordvest. Her er turbeskrivelsen fra turen vår. Fortsett å lese «Blåtinden 621 moh og Djevelporten»

Reinebringen 448 (666) moh

Reinebringen er en av de mest besøkte toppene i Lofoten og i høysesongen tar over 1000 stykker daglig turen opp sherpatrappen for å nyte utsikten over fantastiske Reine. Her er turbeskrivelsen fra turen vår. Fortsett å lese «Reinebringen 448 (666) moh»