Stikkord: Lofoten

 • Nordheia 601 moh

  Nordheia eller Storknubben er en kort og enkel fjelltur med førsteklasses sti på Gimsøy i Lofoten. Nordheia byr på mye utsikt i forhold til innsatsen. Her er turbeskrivelsen fra turen min til Nordheia.

 • Håtinden 649 moh

  Håtinden er en fin fjelltur på Vestvågøya i Lofoten. Turen til Håtinden har merket sti og byr på mye utsikt i forhold til innsatsen. Her er turbeskrivelsen fra turen min til Håtinden.

 • Saupstadtinden 558 moh

  Saupstadtinden er en kort og effektiv fjelltur ved den svært populære Unstadstranda i Lofoten. Saupstadtinden har god sti og førsteklasses utsikt. Jeg kombinerte Saupstadtinden med naboen Lille Skrådalstinden. Her er turbeskrivelsen fra turen min.

 • Holandsmelen 434 moh

  Holandsmelen er en svært enkel fjelltur med enorm utsikt på Vestvågøya i Lofoten. Holandsmelen har god sti og flere ruter til topps. Her er turbeskrivelsen fra turen min til Holandsmelen.

 • Justadtinden 738 moh

  Justadtinden er en veldig populær tur på Vestvågøya. Justadtinden har god sti i det som er en litt utradisjonell fjelltur  i Lofoten med «en lang» rygg, der man kan nyte utsikten mens man nærmer seg toppen. Her er turbeskrivelsen fra turen min til Justadtinden.

 • Stortinden (Årsteinen) 531 moh

  Stortinden på Årsteinen er en fantastisk utsiktstopp i Vågan kommune i Lofoten. Dronning Sonja har gått turen og varden på toppen heter Dronningvarden. Her er turbeskrivelsen fra turen min til Stortinden.

 • Tjeldbergtinden 367 moh

  Tjeldbergtinden er en veldig populær fjelltur i fjellturparadiset Lofoten. Tjeldbergtinden byr på fin utsikt over Svolvær og Kabelvågen og har fine stier fra flere retninger. Her er turbeskrivelsen fra turen min til Tjeldbergtinden.

 • Volandstinden 457 moh

  Volandstinden er en veldig populær fjelltur på Flakstadøya i Lofoten. Turen har veldig god sti og fantastisk utsikt tross sin noe beskjedne høyde. Her er turbeskrivelsen fra turen min til Volandstinden.

 • Steinetinden 509 moh

  Steinetinden ligger mellom Steine og Stamsund i Lofoten. Steinetinden har veldig god sti og enda bedre utsikt. Turen er ukomplisert og man får med seg Mannfallet på kjøpet. Her er turbeskrivelsen fra turen vår til Steinetinden.

 • Himmeltinden 931 (962) moh

  Himmeltinden eller Himmeltindan er den høyeste toppen på Vestvågøy i Lofoten og byr på både god sti og førsteklasses utsikt. På det høyeste punktet er det et radaranlegg og de fleste stopper på fortoppen på 931 moh. Her er turbeskrivelsen fra turen vår til Himmeltinden.