Torsken 596 moh

Torsken er høyeste punkt noen hundre meter fra Middagstinden som har merket rute over Gryllefjorden. Jeg tok en liten travers rundt Glærvatnet med førsteklasses utsikt og bittelitt klyving. Her er turbeskrivelsen fra turen min til Torsken på eventyrøya, Senja. Fortsett å lese «Torsken 596 moh»

Middagstinden 1072 moh

Middagstinden ligger i Laksevdalen og har lenge vært et populært skifjell. Nå har den også fått merket rute på sommeren og er med i Ti på topp i Balsfjord kommune. Her er turbeskrivelsen fra turen vår til Middagstinden. Fortsett å lese «Middagstinden 1072 moh»

Middagstinden 1006 moh

Middagstinden er en av mange fine skifjell på Kattfjordeidet på Kvaløya. De fleste ender turen sin på «skitoppen» som er rundt 990 moh, som ligfger ca 100 meter fra det høyeste punktet. I likhet med naboen Skitntinden bør du ha med stegjern og isøks om du skal helt til topps. Her er turbeskrivelsen fra turen vår til Middagstinden. Fortsett å lese «Middagstinden 1006 moh»

Middagstinden, vestre topp 1072 moh

Middagstinden er et populært skifjell i Lakselvdalen. Toppen byr på fin skikjøring og fantastisk utsikt mot naboen Piggtinden. Her er turbeskrivelsen fra turen vår.

Fortsett å lese «Middagstinden, vestre topp 1072 moh»

Durmålstinden 1342 moh

Den høyeste av Durmålstindene i Lakselvdalen byr på fin utsikt og veldig mye steinur. Jeg gikk Durmålstinden via de to Middagstindtoppene i en fin og variert travers. Her er turbeskrivelsen fra turen min.

Fortsett å lese «Durmålstinden 1342 moh»

Middagstinden, østre topp 1065 moh

Middagstinden sin østtopp er et lite benyttet skifjell i Lakselvdalen. Med sitt nordvendte toppheng er dette en fin vårskitur mens sola steker i sør- og vestvendte flanker. Her er turbeskrivelsen fra turen min til Middagstindens østtopp.

Fortsett å lese «Middagstinden, østre topp 1065 moh»

Middagstinden 1006 moh

Middagstinden er en av seks topper over 1000 meter på Kvaløya. Den siste biten til toppen er bratt og det er litt luftig klyving de siste 15 høydemeterne.   Her er turbeskrivelsen fra turen min til Middagstinden via Tverrfjellet.
Fortsett å lese «Middagstinden 1006 moh»

Middagstinden 1006 moh

Kartblad: Tussøya
Kommune: Tromsø (102)
Primærfaktor A: ca 120 meter
Primærfaktor B: ca 120 meter
Koordinat: 9950  3187
Nærmeste høyere topp: Skitntinden 1042 moh
Laveste punkt før høyere topp: Skardet mellom Middagstinden og topp 991, ca 886 m o.h.

Statistikk er laget av Jarle Nilsen