Stikkord: Sørreisa

 • Matfjellet 623 moh

  Matfjellet er med på Sørreisa kommune sin variant av «Ti på topp» og har merket rute til topps. Matfjellet er en enkel og steinfri tur med fin utsikt. Her er turbeskrivelsen fra turen min til Matfjellet.

 • Lysheia 534 moh

  Lysheia er en veldig fin løpbar fjelltur etter god og merket sti like ved Sørreisa sentrum. Turen lar seg enkelt kombinere med naboen Svartfjellet eller Linabrekka om man ønsker seg en litt lengre tur. Her er turbeskrivelsen fra turen min til Lysheia og Svartfjellet.

 • Stortinden 1022 moh

  Stortinden ligger på kommunegrensen mellom Sørreisa og Dyrøy, med turstart på ca 180 moh og bare 2,5 kilometer i luftlinje fra start er det en 1000 meterstopp som ikke tar så alt for lang tid. Her er turbeskrivelsen fra turen min til Stortinden som var min siste topp i Sørreisa kommune.  

 • Børingstinden 1094 moh

  Børingstinden ligger på kommunegrensa mellom Sørreisa og Dyrøy kommune. Børingstinden blir kalt for «Dimmetoppen», da det er en tradisjon for soldatene på Gumpen å avslutte tjeneste med et besøk her. Her er turbeskrivelsen fra turen vår til Børingstinden der vi også var innom Børingsfjellet og Skøvassåsen.

 • Børingsfjellet 1045 moh

  Børingsfjellet har merket rute og har vært med på Sørreisa sin variant av ti på topp de senere årene. Vi fortsatte til Børingstinden og løp en omvei på returen for å få med oss Skøvassåsen i tillegg. Her er turbeskrivelsen fra turen vårs.

 • Tverrfjellet 1036 moh

  Tverrfjellet er en grei topptur i Sørreisa kommune med fin utsikt fra toppen. Jeg kombinerte Tverrfjellet med Høggumpen som nok er mest kjent for militæranlegget på toppen. Her er turbeskrivelsen fra turen min.

 • Hjerttinden 1380 moh

  Hjerttinden ligger på kommunegrensen mellom Bardu, Sørreisa og Salangen og er høyeste topp i de to sistnevnte. Hjerttinden er med på Til topps i Sørreisa og har merket rute. Med sin primærfaktor på 1211 meter, noe som er 23. høyest i Norge. har den i tillegg  førsteklasses utsikt. Vi var innom Hjerttindtuva på returen. Her…

 • Toppene i Sørreisa kommune

  1. Hjerttinden 1380 2. Gievdnecohkka 1127 3. Børingstinden 1094 4. Hjerttindtuva 1080 5. Duolbalgi 1066 6. Børingsfjellet 1045 7. Tverrfjellet 1036 8. Høggumpen 1028 9. Stortinden 1022 Andre turer i Sørreisa kommune Matfjellet 623 Lysheia 534