Stikkord: Rundfjellet

 • Blåfjellet 776 moh

  Blåfjellet eller Davit Geađgečochkka ligger over Kroken og har fin utsikt mot Tromsø og Kvaløya. Vi tok en rundtur der vi startet i Kroken og kom ned via Krokvatnet med besøk på Rundfjellet og Blåmannen på veien. Her er turbeskrivelsen fra turen vår.

 • Rundfjellet 768 moh

  Rundfjellet er en fin utsiktstopp i Lyngen. Toppen er ikke spektakulær, men byr på moderat bratthet og man kommer seg opp uten å bevege seg i terreng som er over 30 grader. Her er turbeskrivelsen fra turen min.

 • Stetinden 920 moh

  Stetinden er et populært skifjell i Lyngsalpene. Jeg besøkte Stetinden i et minitoppraid der jeg også besøkte Bjørndalstinden og Rundfjellet. Her er turbeskrivelsen fra turen min.

 • Klokkardalstinden 1484 moh

  Klokkardalstinden ligger på kommunegrensen mellom Målselv og Bardu kommune og er en fin utsiktstopp for de som ikke er redd for lang anmarsj. Vi var også innom Rundfjellet, Njibergaisi og Frøkentinden på denne langturen i Indre Troms. Her er turbeskriveslen fra turen vår.

 • Rundfjellet 785 moh

  Rundfjellet er fortoppen til Sautinden/Stortinden og en rask tur på Tromsø fastland. Rundfjellet er en rask og fin skitopp, drøye 20 minutters kjøretur fra Tromsø sentrum. Toppen er litt brattere enn naboen Fagerfjellet, men det er mulig å holde seg under 30 grader hele veien til toppen. Her er turbeskrivelsen fra turen vår til Rundfjellet.

 • Lofttinden (Rundfjellet) 1010 moh

  Lofttinden eller Rundfjellet (Geahčovárri på samisk) er vel neppe den mest eksotiske toppen i Sør Troms, og etter vardefasilitene på Lofttinden og naboen Storfjellet 1037 moh som vi var innom på samme turen å bedømme ikke de mest besøkte toppene heller. Vi satset på kortest mulig rute, noe som ikke var veldig behagelig i tett…

 • Rundfjellet 1413 moh

  Rundfjellet er ikke det mest eksotiske turmålet i Lyngsalpene, men er en fantastisk skitur med utsikt mot mange kjente og mindre kjente Lyngentopper. Rundfjellet fra Kvalvikdalen er en litt lang topptur med like i underkant av 9 kilometer gange til toppen. Her er turbeskrivelsen fra turen min til Rundfjellet.

 • Rundfjellet 1339 moh

  Rundfjellet er som naboen Langfjelltinden, et relativt kjedelig skifjell med drøy anmarsj og lite rå skikjøring. Rundfjellet er fortsettelsen av den lange ryggen til Langfjelltind. Her er turbeskrivelen fra turen vår.

 • Rundfjellet 1413 moh

  Kartblad: Storfjord Kommune: Lyngen (18) Primærfaktor A: ca 630 meter Primærfaktor B: ca 580 meter Koordinat: 6401 0931 Nærmeste høyere topp: Bredalsfjellet 1538 moh Laveste punkt før høyere topp: Skardet mellom Rundfjellet og Bredalsfjellet, ca 783 m o.h. Turbeskrivelse Statistikk er laget av Jarle Nilsen

 • Rundfjellet 1339 moh

  Kartblad: Dividalen Kommune: Målselv (50) Primærfaktor A: 189 meter Primærfaktor B: 189 meter Koordinat: 3553 4110 Nærmeste høyere topp: Langfjelltinden 1505 moh Laveste punkt før høyere topp: Skardet mellom Rundfjellet og Langfjelltinden, 1150 m o.h. Turbeskrivelse Statistikk er laget av Jarle Nilsen