Fagerfjellet, sørtopp (Sørtinden) 884 moh

Fagerfjellet sin sørtopp eller Sørtinden er en fin utsiktstopp i Senja kommune i nærheten av Finnfjordvatnet. Jeg kombinerte Sørtinden med Fagerfjellet sin nordre topp som også blir kalt Blåtinden i en fin liten fjelltur. Her er turbeskrivelsen fra turen min til de to Fagerfjellet-toppene.

Fortsett å lese «Fagerfjellet, sørtopp (Sørtinden) 884 moh»

Tredjefjellet 898 moh

Tredjefjellet eller Tredje Svanfjell ligger i Kaperdalen på Senja. Turen har merket rute til toppen og byr på fin utsikt. Jeg var også innom Andrefjellet som ligger ca tre kilometer sørøst for Tredjefjellet. Her er turbeskrivelsen fra turen min til Andre og Tredje Svanfjell. Fortsett å lese «Tredjefjellet 898 moh»

Fagerfjellet, nordtopp (Blåtinden) 872 moh

Fagerfjellets nordtopp eller Blåtinden ligger øst for Rossfjordvatnet og er en fin fjelltur med sti gjennom skogen og lite steinur. Jeg kombinerte toppen med Fagerfjellets sørtopp eller Sørtinden. Her er turbeskrivelsen fra turen min.

Fortsett å lese «Fagerfjellet, nordtopp (Blåtinden) 872 moh»

Torsken 596 moh

Torsken er høyeste punkt noen hundre meter fra Middagstinden som har merket rute over Gryllefjorden. Jeg tok en liten travers rundt Glærvatnet med førsteklasses utsikt og bittelitt klyving. Her er turbeskrivelsen fra turen min til Torsken på eventyrøya, Senja. Fortsett å lese «Torsken 596 moh»