Stikkord: Skifjell

 • Vasstinden 900 moh

  Vasstinden er et fint skifjell ved Nordfjorden på Kvaløya og gir gode muligheter for kveldssol og ettermiddagssløsj i «vårskisesongen». Her er turbeskrivelsen fra turen vår til Vasstinden.

 • Tverrfjellet 524 moh

  Tverrfjellet er en fin, rask og enkel topptur på Kattfjordeidet på Kvaløya. Turen egner seg godt for nybegynnere og man trenger ikke tenke eller ta så mange valg på turen. Her er turbeskrivelsen fra turen vår til Tverrfjellet.

 • Kvænan, østre topp 961 moh

  Kvænan er en av de mest populære og fineste vårskiturene på Senja og med sitt nordvendte toppheng er Kvænan et yndet turmål om du ønsker å kjøre ski i midnattssol. Her er turbeskrivelsen fra turen vår til Kvænan.

 • Kvannfjellet 1011 moh

  Kvannfjellet er en ukomplisert topptur på Malangshalvøya med veldig bra utsikt. Vi kombinerte Kvannfjellet med Kvanntinden og 500 høydemeter av nedkjøringen til Kvanntinden. Her er turbeskrivelsen fra turen vår.

 • Stortinden 808 moh

  Stortinden ligger ved Klemmartindan på Malangshalvøya og byr på fin utsikt over Senja. Vi kombinerte Stortinden med Fiskefjellet. Her er turbeskrivelsen fra turen vår.

 • Bønntuva 776 moh

  Bønntuva er et fint og solrikt skifjell på Tromsø fastland. Turen til Bønntuva er ca som Fagerfjellet i bratthet og med fornuftig rutevalg kan man holde seg godt under 30 grader hele turen. Her er turbeskrivelsen fra turen vår til Bønntuva.

 • Finnlandsfjellet 501 moh

  Finnlandsfjellet eller Akselkollen som den også kalles sammen med naboen Rødtinden må være blant landets mest brukte skifjell. Finnlandsfjellet er med fornuftig rutevalg uten partier over 25 grader. Her er turbeskrivelsen fra turen vår til Kvaløyafavoritten Finnlandsfjellet.

 • Laukslettfjellet 547 moh

  Laukslettfjellet er en ukomplisert topptur med fin utsikt og må være i nærheten av den ultimate førsteturen på ski. Laukslettfjellet har vært med på Ti på topp i Tromsø og skiruten følger ca samme ruten til topp. Her er turbeskrivelsen fra turen min til Laukslettfjellet.

 • Lavangstinden 1215 moh

  Lavangstinden er et populært skifjell tidlig på sesongen på Tromsø fastland. Lavangstinden har en bred nordøstvendt renne, der det neppe er mange soltimer i løpet av året. Her holder snøen seg oftest ned til 5-600 moh gjennom sommeren og gir et godt grunnlag for ski ved sesongens første snøfall. Her er turbeskrivelsen fra turen vår…

 • Steinskartinden 817 moh

  Steinskartinden er en av de mest populære skifjellene på Kvaløya og med sin nordøstvendte nedkjøring er det et av fjellene med lengst sesong. Her er turbeskrivelsen fra turen vår.