Stikkord: Stortinden

 • Stortinden 847 moh

  Stortinden ligger like ved fergeleiet på Skarberget og er en kort og effektiv fjelltur med enorm utsikt i Narvik kommune. Vi var også innom Stortindens punkt 809 og utsiktspunktet Kjerna 648 moh som regnes som Nord-Norges preikestol. Her er turbeskrivelsen fra turen vår.

 • Stortinden 808 moh

  Stortinden ligger ved Klemmartindan på Malangshalvøya og byr på fin utsikt over Senja. Vi kombinerte Stortinden med Fiskefjellet. Her er turbeskrivelsen fra turen vår.

 • De sju søstre (De syv søstre)

  De sju søstre eller de syv søstre er av de mest kjente fjellturene og bør være høyt på listen over de fineste turene i Norge. Traversen over de sju søstre er godt merket, men med rundt 3000 høydemeter i ur og sva er turen relativt krevende. Her er turbeskrivelsen fra turen min.

 • Stortinden (Drangen) 1022 moh

  Drangen eller Stortinden er den høyeste toppen på Rolla i Ibestad kommune. Turen har noen kilometers anmarsj, men du blir til gjengjeld belønnet med fin skikjøring og fantastisk utsikt. Her er turbeskrivelsen fra turen vår til Drangen.

 • Skulgamtinden, søndre topp 824 moh

  Skulgamtindens søndre topp eller Stortinden er en fin utsiktstopp på Ringvassøya. Bortsett fra en litt kronglete skog i starten er Skulgamtinden en fin topptur i starten av skikarrieren eller på dager med skredfare. Her er turbeskrivelsen fra turen min.

 • Stortinden 839 (935) moh

  Stortinden er et populært skifjell like over fylkesgrensen til Finnmark. Det ryktes at det snør mye i Langfjordbotn og at toppen ofte byr på gode forhold. Her er turbeskrivelsen fra turen min.

 • Stortinden 630 moh

  Stortinden var med i Ti på topp sin 2016 utgave i Tromsø kommune. Toppen er også den normale avslutningen på den fantastiske Vengsøytraversen som starter med Vengsøytinden i vest før den fortsetter over Horntinden og Kvantotinden. Stortinden byr på rå utsikt og har god sti. Her er turbeskrivelsen fra turen min.

 • Stortinden 1240 moh

  Stortinden er av de utilgjengelige toppene helt øst på Lyngenhalvøya. Jeg avsluttet en runde over Hattetinden og Nordausttinden med et besøk på den fine utsiktstoppen; Stortinden. Her er turbeskrivelsen fra turen min.

 • Nordausttinden 1160 moh

  Nordausttinden er en utilgjengelig og lite besøkt topp i Lyngen. I forhold til naboene er ikke toppen spesielt spennende eller kul, men utsikten mot det råeste området av Lyngsalpene er er førsteklasses. Jeg gikk Nordausttinden sammen med Hattetinden og Stortinden. Her er turbeskrivelsen fra turen min.

 • Hattetinden 1316 moh

  Hattetinden er en lite besøkt topp i de litt «utilgjengelige» områdene på østsiden av Lyngenhalvøya. Jeg gikk Hattetinden sammen med Stortinden og Nordausttinden i en langs dagstur som inneholdt mye steinur. Her er turbeskrivelsen fra turen min.